Älskade, underbara barn <3

Söta som socker...


Klistermärken

Gud vad vi håller på nu. Massa planer och renovering på huset. Vi håller på med en portal in till huset. Köpte klätter växer i går på plantarchen som vi ska sätta ner i morgon. Idag har linus gjort klart sandlådan, fattas bara sand :) sen målar vi om huset och har "kaklat" om i köket.

Tänk hur mycket några klistermärken kan göra...




Shopping

Har shoppat idag.. Till barnen och Linus ;)

Sebastian fick jeans, t-shirt, Foppatofflor och en Hood tröja. Marwin fick ett sett med byxa och tröja och leya fick en bodysute, två bodys, en klänning, leggings, jacka och mössa.

Har klippt Sebastian idag också, han vart jätte nöjd :) jag med...


Bild bomb














Hetta

Sommar och sol. Livet leker!

En kall öl nu sen är livet perfekt :)

Bilder från dagen:


Bästa Hannah

Grattis till min bästa vän Hannah som fyller 23 år idag! Hipp hipp hurra!!

Älskar dig.


Härligt!

De finns inget bättre än sol och värme! Man blir så glad och får en massa extra energi :)

Som jag skrev tidigare så har vi vart ute hela förmiddagen och även eftermiddagen. Jag hämtade Sebastian och Filip från dagis. Som var såå kokheta ( deras ord val ) så dom fick springa runt i bara kalsonger ute. De hoppade stutsmattan och lekte med kaninen i kaninhagen. Jag ställde fram nybakade kakor och saft så altanen så vi filade och hade de mysigt. Sen fortsatte vi måla huset medans leya sov i vagnen och de andra barnen lekte ute. Sen var det middags dags. Vid 17:30 åkte jag, Marwin och sebbe på fotbolls träning. Sebastian ska spela cup!! Hemma match om 2 veckor. Spännande :)

Nu har vi bara hunnit komma hem och badat alla barnen efter den svettiga utedagen. Linus lägger de två små medans Sebastian sitter och spelar x box en stund innan även han ska hoppa i säng.

Imorgon blir det jobb för hela slanten. Börjar 06:45.. Mindre roligt att jobba hela dagen när det ska bli så fint väder.

Bilder från idag:


Sommar

Kort byxor, måla huset, baka, fixa i trädgården och kaffe i solen.

Sommar!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3364575/images/2012/pic_203629723.jpg" class="image">


Sent

Klockan slog läggdags för länge sen så jag tänkte bara skriva en kort rad.

Dagen idag har varit helt perfekt! En underbar dag med mycket roligt, behövligt och mysigt ;)

Imorse fick jag sov morgon till kl 8;00. Åt fruktost med familjen, skjutsade Sebastian till dagis, åkte till stallet, red hem så Adde fick beta på gården, packade in barnen och Linus i bilen och körde till dollar store, handlade, hem och städade, tvättade, bytte gardiner, hämtade sebbe och Filip på dagis, var ute och lekte, myste med kaninen, lagade middag och sen åkte till jobbet. På jobbet satt vi ute och solade och drack kaffe från 17 till 20 :) helt underbart mysigt!

Nu har jag kommit hem från jobbet, tittat på film med Linus och nu ligger jag i sängen och väntar på att bli trött.. Snart händer det nog ;)

Imorgon blir det dagis för sebbe. Jag är ledig och ska hoppa på Adde tidigt på morgonen. Sen ska vi mysa ute i solen hela dagen.. Jag är faktiskt ledig!!

Bilder från dagen;


Oj oj

Tänk vad man hinner med mycket vissa dagar! Har jobbat ett 9 timmars pass, handlat, hälsat på Malin och Thilia, planterat blommor och varit i stallet. Nu på kvällen har vi haft lite mys med chips och dipp istället för igår då jag jobbade hela kvällen. Sebastian har precis lagt sig. Nu ska jag och Linus se film. Imorgon bitti ska jag ta ett tidigt tränings pass med Adde :)

Blommor ;)


Fika på jobbet..

Kakan fick 10 av 10 av de boende ;)


Jag bakar ananasrutor :)

Mums ;)


Bilder

Bilder från dagen


Jobbet

Sitter på jobbet. Alla boende har lagt dig så nu ska jag bara sitta och vänta tills klockan slår 21:30 då jag slutar :)
Hinner inte mer än hem och sova sen börjar jag igen 06:45 - 15:30.

Trots att jag började kl 13 idag så har vi hunnit med mycket. Direkt på morgonen så gick vi ut och Sebastian kollade på sin nya kanin. Han myste med honom en massa. Kaninen har fått namnet flex från ett x-box spel :)

Vid 08 åkte jag och sebastian till stallet och fixade, vid 9:30 åkte jag, Marwin och leya upp till mamma. Sebastian och Linus åkte på drag racing på tallhed.
Hem vid 11.. Malin och Thilia var hemma hos oss och drack kaffe och lekte. Sen kom Linus hem och tog över och jag åkte till jobbet. Nu har jag snart jobbat klart... Saknar dom där hemma massor!


Namnlös

Han är namnlös en så länge.. Sebastian jobbar stenhårt på att komma på ett bra namn :)


Orolig

Vet inte vad de är med Sebastian. Från att han la sig vid 20 tiden på kvällen till kl 06 på morgonen så vaknade ungen 6 gånger!! Herregud.. Han vaknade och var ledsen varje gång. Mardrömmar tänkte ja först. Och nu har han vaknat 2 gånger redan och kl är inte ens 23! Fattar inte varför han är så orolig..

Idag hade jag första dagen på nya jobbet. De kändes jätte bra faktiskt. Dock MYCKET, MYCKET lugnare än vad man är van vid. Men de går nog att vänja sig vid ;)

Imorgon och på söndag jobbar jag på Orsa gården och på måndag på nya jobbet. Ingen rast och ingen vila ;)
MEN till helgen då det ska bli 25 grader då är jag allt ledig! Då kommer vi spendera hela helgen i stugan kan jag lova.

Imorgon när Sebastian vaknar kommer han få en överraskning...


Nu är hon här!

Vid 17 tiden föddes en liten sötnos :) Det blev ett sto som vi hade önskat oss.






Hylla

Hittade en gammal skruttig hörn hylla på vinden. Målade den vit och satt i badrummet :) bra förvaring utan att ta massa plats.


Bygga

Vi bygger en....



Ledig

Idag är jag ledig. Ser ut som det kommer lite bättre väder också.. Har varit lite små sur på vädret på morgonen :)
Idag har jag hunnit med mycket.. Kommer hinna mycket mera också innan denna dag är slut ;)
Jag har tagit ut hästarna imorse, ridigt, mockat, storhandlat, tvättat en massa, klippt Linus hår, lagat lunch, varit ute och lekt med barnen. Några (många) koppar kaffe har man också hinnit med ;)

Vad vi ska göra resten av dagen är fortfarande okänt.

Ha en fortsatt bra torsdag mina vänner!

Här kommer en fin bild på älskade lilla Patrik <3


Jobb

Klart! Börjar på fredag :)


Onsdag

Onsdags morgon.. Fint väder ser det ut att bli idag :) *happy face*

Så vi ska passa på att vara ute så mycket som möjligt idag. Först ska jag till stallet och göra klart.

I eftermiddag blir det jobb.. 14:30-21:00 på min älsklings avdelning lyan ;) skoj!

är jag ledig 1 dag, sen jobb fre, lör och sön. Under helgen ska jag också hinna rida lektion för Fredrik.

Ha en bra dag!


Fotbollsträning.






Fotboll

Ny fotbolls utrustning :)


Patrik

Imorse hade vi begravning för Sebastians hamster Patrik. Vi hittade honom död i buren imorse. Han var gammal och dog av ålder.

Sebastian var jätte ledsen.. Och även jag. Man kände så med Sebastian. :(
Vi Gick ut i morse och begravde honom på gården. Sebastian svepte en handduk runt honom så han skulle ha det skönt. Han la blommor på graven.

Sorgligt när någon dör. Patrik var en så söt och genom snäll hamster. Alla barn kunde hålla honom utan att han bet eller gjorde något annat dumt. Han älskade Att springa runt i sin spring boll på golvet.


Storm

Fy fan vilket tråkigt väder!! Har ingen lust till någonting känner jag.. Kl är 12:30 och jag går fortfarande runt i mjukis byxor och en stor skön t-shirt. Tror jag kommer behålla dom på hela dagen ;D
Vi har inte gjort mycket idag. Jag fick iaf sov morgon till 08:30. WHOHO! Har inte sovit så länge på månader.
Sebastian skjutsades till dagis vid 09, Marwin har varit gnällig och omöjlig, har druckit kaffe och klippt svärfars hår.
om ca 1 timme ska vi hämta hem Sebastian. Tro vad man ska underhålla barnen med hela eftermiddagen?
Den största kommer säkert bara vilja spela x box.. Äh. får se. Kanske bakar någon god kaka :)
De blir iaf pannkakor till middag.
Tack för mig!

Jens 25 år.

Bilder från Jens 25 års kalas.


Benny booo är numera en gubbe.


Leya myser med moster.


Thilia och Ele :)


Linus och Marwin


Malin och Thilia.


Jag och Sebastian.


Jens med plattan i högsta hugg ;)


Sömn

Sömn... Ja, det har varit väldigt lite av de den senaste tiden. Både Marwin och Leya krånglar nu mera på nätterna och sen har vi Sebastian som alltid går upp innan eller strax efter 06.

Trots så lite sömn under så lång tid så klarar man dagarna.. Ibland med nöd och näppe men ändå så man precis ror de i land.

När barnen väl har somnat så kommer oftast skuldkänslorna. Speciellt över sebastian. Har tar oerhört mycket energi och ork av en när han har jobbiga dagar med sin adhd. Man får dåligt samvete att man inte hade längre stubin eller var mer psykologisk.
Men oftast försöker jag övertala mig själv om att man gör det bästa man kan med dom omständigheterna man har.
Bara han/dom vet att man älskar dom så tror jag att dom inte far illa.
Alla har vi bra och dåliga dagar.. Eller hur?


Ensam med barnen

Vid 11:30 åkte vi upp tull bror min och firade honom. Jag hade gjort den där cheesecaken som jag la ut receptet på. Sen massa fika. Vid 13:30 kom Jimmy och hämtade Linus och Jens. Jens fick då biljetterna och en låda öl. Han vart super glad :)

Så, jag och barnen har varit själva idag. Marwin har varit super gring och känslig och Leya har vägrat att sova. Både när jag skulle lägga henne vid middags sovningen och nu på kvällen. Hon har somnat nyss efter mycket om och men. Nu sitter jag och Sebastian och myser med godis och filmen på andra sidan häcken.

Lördagsmys <3


Hockey

Är så otroligt trött på denna jävla hockey! Hockey på teven, hockey på Facebook, hockey och mer hockey! Vem bryr sig? Inte jag... Blä.

Linus ligger nere i soffan och kollar på hockey. Marwin ligger där nere med honom för han har sån otrolig hosta så han jan inte sova i samma rum som Leya då hon vaknar varje gång han får ett hostanfall.
Leya mår bättre. Har fortfarande feber men inte alls lika hög.

Imorgon blir min store bror gammal. 25 år! Vi ska upp till honom och fika imorgon vid lunch och sen kommer en kompis till honom med en värsting bil och hämtar upp honom och Linus. Sen iväg till Stockholm, Globen. Vi köpte biljetter till hockey vm till honom i present. Säkert en bra till present till en hockey galen kille ;)

Men innan vi åker dit så ska jag ha hunnit fixa i stallet och rida.
Stressigt? Lite då....


VAB

När jag kom hem igår så var de två minsta jätte sjuka. Marwin har hög feber och hostar JÄTTE mycket och leya vaknade hela tiden och var ledsen. Tog tempen på henne och de visade sig att hon hade 40 grader. Så idag VABAR jag. Skulle ha jobbat 06;45-13:00

Här hemma blir det alltså en väldig seg dag. Vill att barnen ska bli friska någon gång!


Rubrik

Myser med mellersta innan de är dags att åka till jobbet <3


Jobb

Igår kväll hade jag och Adde hoppträning. Det gick jätte bra men vi har mycket att träna på :) ska rida privat lektion imorgon igen.

Idag åkte jag till stallet kl 07 och red och fixade klart i stallet. Nu har jag fixat med tvätt och grejat hemma. Kl 14 blir det jobb. Slutar kl 21.

Här är en svettig Adde efter lektionen:


Ledig dag

Såklart så är det regn och tråk väder när man är ledig! Typiskt.. Men, desto bättre städ väder ;)

Imorse så var hovslagarn och satt dit skon som Adde tappade här om dagen. Jag fixade stallet klart när jag ändå var där. Ikväll vid 20 ska jag rida lektion.

Som sagt så ska det stor städas här hemma. Har redan gjort köket och toa. Skurat och dammat alla ytor. Nu är det resten av huset kvar.. Men jag behövde en kaffe pause ;)

Blomman jag fick av svärföräldrarna här om dagen. Jag vet vad den heter men kan inte stava till de.. Därav fick de bli "blomman" :) haha!


Fotboll

Idag har Sebastian haft sin första fotbolls träning :) åh vad roligt han tyckte det var.. Jag med för den delen.
Han var så duktig och fick mycket beröm. Vi har ju spelat ganska mycket fotboll sen Linus byggde målet i gården.
Så nu har Sebastian fotbolls träning 1 dag i veckan :)

Kändes så konstigt att stå där och heja på sitt barn.. Eller konstigt är väl fel ord men de var så undligt då det kändes som de var nyss man var barn själv och var där och kollade på min bror som spelade :) häftigt!!

2 timmar sov jag idag efter natt jobbet. Så, jag kommer somna ovaggad ikväll kan jag lova ;)


Baka baka

Denna goda ska jag baka när jag vaknat!

Förresten, om ca 1,5 timme så får jag åka hem och sova. Fy fan vad skönt de ska bli! På ren svenska ;)


Power king

En trogen vän som än inte har svikit mig.. Och god är den också ;)


En till vaken natt..

Sov 3 timmar imorse sen var jag i full gång efter natt passet. Vi har varit ute hela dagen och lekt, promenerat och varit i stallet. På eftermiddagen fixade jag med de vanliga.. Tvätt, städ och matlagning sen var de dags för mig att lägga mig och sova inför de kommande natt passet. Men de gick inte som jag hade tänkt, jag hostade och hostade. Helt omöjligt att sova så, 3 timmars sömn och 2 natt pass på 20 timmar. Tro om jag kan hålla mig vaken inatt?! Detta kommer bli kämpigt. Men kommer sova desto bättre imorgon :)

Nu ska jag hålla i mig en till power king.

Här är bilder från dagen:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3364575/images/2012/pic_201702221.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3364575/images/2012/pic_201702326.jpg" class="image">


Love

Linus skickade denna fina bild till mig nyss. Så fin!

Älskar dig.


Vak

Inatt sitter jag vak till en döende boende. De är tyst och mörkt i rummet. De ända ljud man hör är den boendes ojämna andetag, väggklockan och morfin pumpen som pumpar i smärtstillande i den sjukes kropp. Hoppas medicinen hjälper så h*n slipper känna någon smärta så här i slutet.

Gud så deprimerande det vart. Men kan det vara något annat? Man sitter här och hittat på fotografier på väggen från förr. På h*n som är ung och frisk, på barnen som bebisar..
Här kanske jag ligger om ett x antal år. Undra hur mycket jag då har hunnit med och vad man har fått varit vara med om.

Nej fy. Nu räcker det med konstiga och djupa tankar. Nu ska jag dricka massa kaffe. De kommer behövas!


Natt jobb

Denna söndag har vi tillbringat ute. Först i stallet. Sebastian och Thilia var med som stallskötare :) efter de åkte vi hem till oss. Där var vi ute och lekte, hoppastudsmatta och spelade fotboll. Vid lunch gick vi in och lagda och åt mat och bytte blöjor sen ut igen :) trevlig dag med massa lek. Vid 16 tiden åkte vi till stallet igen och tog in Adde och gav hästarna middag. Nu har jag plockat med en massa jävla tvätt! Puh..

Ska lägga mig och vila nu. Dags för jobb inatt. 21-07


Söndag eller måndag.

Jag vet att de är söndag men de känns verkligen som en måndag. Tycker denna helg har varit lång.. De brukar man annars inte känna ;)

Morgonen började tidigt i vanlig ordning. Sebastian har jätte ont i halsen.. Han får säkert halsfluss han också :( han hade ju det för 2 veckor sen.

Nu ska jag börja med frukosten. Ska nog göra grahamsgröt denna morgon. Sen ska jag i iväg till stallet. Hästen ska ridas och boxen ska mockas.
Hoppas på fin väder gör jag också! Ge mig sol och värme. Tack!!


Baddags

Alltid lika glada över att få bada :)


Lördag

Regn, regn och åter regn. Tråkigt värre!

Jag mår mycket bättre nu. Skälvklart svullen i halsen men de gör inte alls lika ont. Och ingen feber har jag heller.
Sebastian har inte haft feber under dagen men nu mot kvällen känns han varmare.

Det gick bra på intervjun. Ska skolas in nästa vecka :)

Malin och Thilia kom hit på eftermiddagen . Vi trotsade regnet och gick ut iaf. Barnen hade de ju jätte roligt :) leka i vattenpölar och göra gegamoja :)
Vid 16 åkte vi och tog in Adde. Han frös och ville in stackaren! Så känslig häst.

Snart ska barnen badas sen blir det spela x box med Sebastian och Marwin :) trevlig lördag på er!


Film tips.

Kan tänka mig att det är många som behöver tips på filmer denna helg då det inte direkt är väder för att vara ute och leka ;)

Vi såg På rymmen med Felix och hans vänner igår och den var faktiskt jätte bra. Sebastian tittar på den nu igen för att han tyckte att den var så bra :)



Jag och Linus såg Salt. Även de en bra film. Spännande!


Dags igen..

Då var det dags för Sebastian att bli sjuk igen! Han hostar som bara den och har feber. När ska den stackarn få vara frisk mer än 1 vecka?!

Jag har haft en helvetes natt. Vaknat stup i kvarten av min onda hals, plus att Leya och Marwin har vaknat flertal gånger. När den ena vaknar och skriker så vaknar den andra och så har de hållet på mesta dels av natten. Vet inte om Leya kanske är å väg att bli sjuk. Hon brukar aldrig vakna på nätterna annars .

Idag ska jag på jobb intervju. Personlig assistent. Spännande :)

Dags för frukost till barnen. Själv har jag redan hinkat i mig flera koppar med kaffe så jag är Inge hungrig ;)


Fredag och halsfluss...

Ursäkta för min dåliga uppdatering. Har varit sjuk de senaste 3 dagarna. Har haft feber och jätte ont i halsen. Var på vårdcentralen idag och fick konstaterat att jag har halsfluss så nu blir det kåvepelin i 10 dagar!
Roligt? Nä.. inte så!

Annars har det väl inte hänt s¨å jätte mycket. förutom idag så har vi ju haft fint väder några dagar. Vi håller på med sandlådan ute och Linus har byggt ett stort fotbollsmål till Sebastian.
Jag har mest hållt mig inne då jag har varit sjuk. Har legat på soffan mesta dels av tiden.. Förutom när barnen ska ha mat, bytas blöja eller annat sånt. Tur att Linus har varit hemma.

Linus har varit på BVC med Leya. 4,5 månad är hon nu. Väger 6800 g.
Allt såg bra ut. Lång och smal som sina syskon.

Nu är det snart middag sen är det dags för Fredagsmys. Först blir det mys med barnen till en barnfilm och godis. Sen blir det vuxen mys för oss vuxna till filmen Salt :)

Ha en trevlig fredag :)


Underbar dag!

Sol sol och åter sol! Kan det bli bättre?
På förmiddagen var vi i stallet. Malin hoppade Adde medans jag fixade med hindrerna och mockningen. När jag kom hem åt vi nacho tallrik till lunch sen var vi ute resten av dagen och eftermiddagen :) solat, lekt och fikat i solen. Nu på kvällen har jag varit och tagit in Adde. Snart ska barnen läggas och då mina vänner SKA jag ligga i soffa resten av kvällen tills de är dags för sängen. De ynka 3 timmars sömn kg fick förra natten har gjort mig lite smått sömnig ;)

Imorgon bitti rider jag sen åker vi upp till stugan. Tro hur Sebastian ska klara sig 2 dagar utan sitt x-box :) :)


Paret


Back to the 60's

Igår var det 50 års fest för min svärfar. Helt underbart väder och humöret var på topp!

Linus åkte upp till bystugan vid 16 tiden. Där bjöds de på mat mm. Jag och Malin var hemma och gjorde oss i ordning och la alla barnen. Vid 20 hade alla somnat så min mamma kom hit och var med barnen och hennes sambo Ele körde oss till festen i raggar bil :)

Temat för kvällen var 60 tal:


RSS 2.0