Ben 10

Äntligen kväll! (får man säga så?) denna dag har gått så otroligt segt. Sebastian har också feber nu. När ska vi få bli friska?! När denna förkylning gått över så blir vi säkert magsjuka. Den roliga sjukdomen går på dagis nu. Puh!

Vi åt pannkaka till middag idag och det var väldigt uppskattat! :) nu är alla barnen badade och snart är det läggdags.
För mig och Linus blir det chips, dipp och en film. Tisdags mys ;)

Lite kort på min prinsessa:



Blommor

Fick nyss blommor av min älskling <3


Lunch

Nu är vi mätta och belåtna. Marwin åt dock ingenting.. Han har feber stackarn. 38,3. Inte super hög men ändå tillräckligt för att han känner sig hängig. Så det blir varken lekkompaniet eller badhuset idag.. En mys dag inne står istället på schemat. Sebastian, Linus och Oskar spelar x box, leya sover och jag och Marwin myser i soffan.. Jag pimplar kaffe som vanligt ;)
idag har jag klippt och färgat Linus går också. Super snyggt vart de! Han är bra snygg min Karl ;)

Snaaart ska jag sätta fart. Tvätthögen har vuxit upp igen sen igår. Konstigt va? Och mer tvätt kommer det bli då det är " byta sängkläder" dag idag.


Gummibär

Här hemma poppas gummi Björn för fullt. Marwin är helt tokig i alla sånna "låtar" :)

Idag är det onsdag och då brukar vi åka till lekkompaniet i Mora men vet inte om vi ens ska försöka oss på att åka in dit. De är ju Wasa loppet och då brukar det vara näst intill omöjligt att ta sig in dit. Får se hur vi gör.. Skulle varit bra för jag skulle behöva åka till dollar store och handla lite hygien artiklar. De är så bra att köpa schampo, tvättmedel och toa papper där då det är såå mycket billigare.

Skulle vilja åka till badhuset i Borlänge nån dag snart. Skulle varit bra att ta det denna vecka då Linus är hemma från jobbet. Får se vad vi hinner med! :)

Här sitter grabbarna grus och kollar på gummi Björn :) sötnosar.


Unga mödrar

Efter 5 ungamödrar avsnitt och stor hög med (ren) tvätt hängd så tackar jag för mig.

God natt!


Kväller..

Nu är det snart kväller i stugan. Linus håller på att lägga Marwin, jag matar Leya och Sebastian kollar på barn program. Marwin har testat gränserna för fullt ikväll samtidigt som Sebastian har haft mycket över energi. Mycket spring och bråk med andra ord! Marwin är i "klättra upp på allt fasen". Matbord, fönsterbrädor, trappor, sängar.. You name it! Så det är ett heltids arbete bara att hålla koll på den lilla krabaten :) att lägga Leya på golvet eller i babysittern och sedan titta bort en enda sekund är helt omöjligt. Han klättrar gärna upp på henne och ska kramas och klappar henne.. Vilket kan bli lite väl hårdhänt. han menar bara väl men de blir fel.

När barnen är lagda ska jag ligga i soffan resten av kvällen! Åh vad skönt de ska bli ;)


Nina


Kaffe

Åh tusan vad gott det var med kaffe efter en heldag ute på isen. Vi kom precis hem, lagomt till de började blåsa storm ute. Nu har de druckits varm choklad och ätits mackor. Eller ja, jag och Linus dricker kaffe :)

Har slängt in alla ytterkläder i tvättmaskinen för dom stank eldrök och skoter. Resten av dagen kommer vi säkert bara vara hemma och ta det lugnt. Man blir bra trött av den friska luften ;)


Härligt väder :)

Sitter i en solstol ute på isen och solar. Sebastian och Filip pimplar, Marwin och Leya ligger och sover i vagnen. Vi har varit här några timmar nu och de är underbart! Hur varmt som helst. Vi har grillat korv i slogboden och fiskat. Kan inte tänka mig något bättre en solig dag som denna :)


Leya

Leya Lucia Linnea Liljeberg


Estelle

De är ett jävla tjat om Viktorias och Daniels namnval till deras bebis. För det Första så tycker JAG att Estelle är ett super fint namn och för det andra så tycker jag de är tråkigt att inte andra kan Acceptera deras val. Tycker det är så bra att de valde de namn på sin dotter som dom gillar, och inte de namn dom förväntas att välja. Tänk vad tråkigt de skulle vara om alla hade samma namn smak och att alla döpte sina barn till samma namn ;)

Klart slut!


Morgon stund, har guld i mun.

Kämpar på med kaffet.. Tro om jag blir piggare av kaffe eller inbillar Jag mig bara det?

De är iaf dags att klä på alla barnen. Sebastian har dagis idag igen.


Dagen i helhet.

Jaha, de där gick ju mindre bra. Kanske man bara kan lägga upp ett x antal bilder eller så var bilderna för stora. Ska försöka klura ut vad som blev fel.

Dag då.. Dagen började som i vanlig ordning väldigt tidigt ( 05:30). Marwin tycker alltid att de är dags att gå upp långt innan tuppen. Oftast så kommer sebastian upp kort efter det. Leya sover dock väldigt bra. Hela nätter utan att vakna för att äta till och med. Vid 8-9 brukar hon vilja komma upp ur sängen. Vid 9 packade vi in alla barn i bilen och åkte mot dagis för att lämna Sebastian. Efter det fot vi vidare till kvarn och köpte kraft och spån till hästarna. Sen iväg till mamma och lämnade de i stallet. När vi ende var där så passade vi på och gå in och fika. Semla och kaffe! De är grejer de :) kl 13 åkte jag och handlade lite innan jag hämtade Sebastian och Thilia (min systerdotter) på dagis. Väl hemma var det som vanligt full rulle. Lek, städning, tvättning, matlagning och byten av flertal blöjor. Vid 18 kom Malin och hämtade Thilia och efter det var det bad dags och alla andra kvällsbestyr. Kl 20 åkte Linus till bandy och jag och Leya kollade på mitt favorit program.. Familjen annorlunda. Nu är kl snart 23 och de är läggdags även för mig.

De här kläderna kom med posten för någon dag sen. Jag älskar barn kläder :)


Testar att blogga med mobilen :)

Ja, vi får se hur detta går. Det var länge sen jag bloggade nu och jag saknar det. Mest att få visa upp alla fina kort som man tar på barnen. Känns som att alla "vänner" på Facebook är trött på att jag bara lägger ut kort på dom hela tiden :) så, denna
blogg kommer innehålla mycket bilder. Kan väl börja redan nu ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3364575/images/2012/pic_191519085.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3364575/images/2012/pic_191519100.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3364575/images/2012/pic_191519291.jpg" class="image">


En ny blogg...



Här följer ni mig, en ung, (23 år) flerbarns mammas vardag.





Barnen:

Sebastian Alexander
070327

Marwin Ossian
101107

Leya Lucia Linnea
111220



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0