Låt mig vara!

Tänk att du inte kan låta mig vara! Hej då bloggen. Tack för mig.


Avundsjuk.

Medans en annan jobbar 13 timmars pass så är resten av familjen + Jens och Vanessa på Björn parken. Avundsjuk? Ja, lite då :(


Helg

Nu är det helg igen vilket betyder jobb för mig. Har jobbat varje helg hela sommaren. Men men.. Pengar blir det iaf ;)

Denna dag har varit såå lång. Vi hade nattbesökare här som sov på våran soffa efter ett par glas vin kvällen innan. Vi var uppe tidigt.. Alldeles för tidigt. 05:30. Zzz

Vi tog det lugnt och åt en god frukost i godan ro. Våra 2 natt besökare åkte hem vid lunch. Sebastian blev hämtad av sin farfar. Dom var iväg och fiskade :) jag började städa och tvätta. Vi åkte sen och handlade och fixade klart i stallet. På eftermiddagen åkte jag till Mora och jobbade några timmar. När jag kom hem vid 21 var Sebastian vaken så vi myste ner oss i soffan och hade fredagsmys med x box spel och chips :) älskade mys unge <3

Nu ligger jag i soffan och laddar inför morgons 13 timmars pass..

Bild från imorse. Sebastian blev överlycklig när Hannah ville vara med och spela x box :D


En sovande.

Han kan verkligen somna hur som helst, när som helst! :D


Fina Leya


Nytt jobb

Idag har jag gått inskolning på ännu ett ställe inom personlig assistent. Gud vad spännande och roligt de är med att lära sig nya saker. Nya brukare, nya sjukdomar, nya mediciner mm. De är så roligt att jobba med människor!

Imorgon blir de ännu en till spännande dag på "nya stället" :)


Dagen i kollage.

Alltså..? Hur kan man städa och städa men på något vis på är det lika skitit igen någon minut senare?! De är ju fan ett heltids jobb bara att plocka efter ungarna.. Puh! Och förresten så ska vi inte ens prata om tvätten. Barn ska vara barn, skitiga barn är glada barn. Jaja men någon måtta måste de väl få vara? :D fick lov att få spy ur mig lite.. Nu återvänder jag till städningen, tack för mig! ;)


Helt fel skrivet!

Andra dagen för Sebastian på DAGIS på över 2 MÅNADER. Så skulle de stå ;)


Dagis

Andra dagen för Sebastian på över 2 dagar. Han har precis kommit hem och nu sitter vi i soffan och äter banan och kollar på barn program. Sebastian har verkligen saknat dagis och alla kompisar. Så roligt att han trivs så bra där!
Leya ligger och sover just nu. Efter hon har vaknat ska vi ut och leka. Bäst att passa på nu när de är så fint väder :)
Tro vad man ska laga till middag idag då? Något med falukorv får de bli ;)

Så skönt att vara hemma med alla mina älskade.. Dock känner jag mig väldigt trött och slut efter alla dessa timmars jobb. Inte ens en kombination av power king och kaffe har hjälp mig. Illa!

Här sitter Marwin och Sebastian och vilar framför tv'n.


Sommar.

Igår när jag jobbade 13 timmars pass så såg vädret ut som på kortet.. Plus massa regn. Idag, på min lediga dag lyser solen och de är 22 grader.

Lycka!


Kvällsrutinerna

Nu börjar kvällsrutinerna. Linus badar barnen och jag ska snart åka och ge hästarna kvällsmat. Tror dessa alla lång jobb dagar och tidiga mornar har kommit ikapp mig. Fy fan vad trött jag är!! Vill sova nu. Imorgon är ännu en 13 timmars pass.

Idag blev det inte så mycket som hände. Vi har varit hemma men har haft de roligt ändå :) på förmiddagen byggde vi upp en hinderbana på gården. Så tävlade mot varandra :) svettiga som bara den var vi när vi var klara :) sen har dagen gått i ett. Lunch, stallet, städning, lek, tvätt, middag, lek, badning, stallet mm.

Nu kommer en massa kort från dagen:


Kaffe i mängder.

Vad gott kaffet är på morgonen! Och nödvändigt. Barnen gick upp i ganska acceptabel tid imorse. 06:30. Alla barnen är uppe och Linus har fått sig sov morgon. Nu leker barnen för fullt.. Jag dricker kaffe och funderar på vad vi ska hitta på för skoj på min lediga dag :)


Äntligen.

Idag har jag fått träffa mina underbara barn halva dagen! Yoho. Slutade kl 15 och sen dess har det varit full fart här hemma. Började med att vara ute och leka i solen, sen fick vi besök av bror Jens, syster Malin och hennes söta dotter Thilia. Vi gick in och fikade och lekte en massa. Sen åt vi Tacos allihopa tillsammans. Efter middagen hade Malin dans show med barnen, hög musik och 3 dansade barn :) efter de vart de mer lek och stoj tills 19:30 då det var bad dags! Skummbad :) mycket uppskattat! Malin, Thilia och Jens åkte hem efter de. Som små barnen la vi och sedan var det dags för fredagsmys med äldsta sonen. Godis och läsk. Nu är även här lagd och jag är ny duschad. Ligger i soffan med ett glas vitt i handen och förbereder mig psykiskt på att jobba 13 timmar imorgon också.

Puss på er!


Bilder

Kort på Sebastians nya, snygga, hummel skor. Älskar dom!! Sen på hans super billiga regn sätt. Perfekt till dagis i höst. 199 kr för fodrad jacka och byxa. Kan de bli bättre? :) älskar att fynda!


Miss

Förra inlägget var skrivet igår. Blev nån miss!

Nu iaf är klockan mycket så jag borde egentligen gå och lägga mig. Men om man har jobbat 26 timmar på två dygn och ska även jobba imorgon så känner man att umgås med familjen är viktigare! Sebastian var vaken när jag kom hem vid 21. Så jag kramades med honom och Linus då. Vi bestämde även att vi skulle vara lite busiga och ha lite extra mysigt med ostkrokar och cola. Nu har han precis somnat iaf.

Har fått paket också som jag beställt. Ett sett med byxa och jacka fodrat regnställ till Sebastian, hummel skor till Sebastian, minimoy leggings till leya och 3 st varma mössor till barnen. Sånna mössor brukar vi ha åt barnen fast med märket didriksons och dom är bäst! Såg dessa på hemsidan fast med okänt märke för 52 kr st!! Sjukt billigt så jag fick lov att testa. Och glad vart jag då dom har precis samma material som didriksons.

Nu ska jag snart gå och göra mig klar för sängen så jag orkar upp imorgon igen.


Jobbar 13 timmars pass.

Idag och 13 imorgon och 6 på fredag. Fy! Måste åter igen säga det att jag älskar jobbet men de är fruktansvärt jobbigt att vara ifrån barnen så mycket. Nu blir det alltså att jag inte träffar barnen förs vid 15 efter 3dje dygnet. Inte mår jag bra heller.. Trött, huvudvärk och frusen. Känns som jag har feber :(

Nog klagat nu. Ska fortsätta jobba nu tror jag.
Bild från de nya på toaletten. Jag boar för fullt hemma just nu :) blir så fint!


Nya kläder

Älskar reor. Fyndade en klänning för 49 kr, en rosa kofta för 50 kr, en stickad kofta för 49 kr och en pjamas för 39 :) Allt till Leya denna gång.


Min ledig dag.

Dagen har gått fort. Tråkigt då man vill hinna med så mycket. Hela familjen var iaf med mig till stallet imorse. Sebastian hjälpte till och borsta Adde, jag mockade, Linus och Marwin fyllde hö säckar och mat och Leya satt nöjdt i vagnen. Efter lunch så åkte vi till bra och handlade på dollar store. De är så perfekt att handla hygien artiklar där som schampo, tandkräm, våtservetter så det räcker hela månaden för säkert häften av de "vanliga" priset. De blev också några ramar, nån leksak och strumpor. (tvättmaskinen äter upp strumpor.. Speciellt Sebastians) Sen handlade vi mat på Willys. När vi kom hem så kollade jag på hästhoppning. Os. När det var pause så skyndade jag mig till stallet och tog in Adde och gav honom middag. Hem igen och dammsugade, skurade golv, tvättade och gjorde middag. Sen var det dags för bad och läggning av barnen. Då var dagen slut! Snart läggdags för mig med :) imorgon ska vi skippa allt hus arbete och göra något roligt med barnen. Godnatt!


Ny kruka.

Dollar store är bäst!


Farfar

Kaffekoppen är full, filten och kudden med mig i soffan.. Nu inväntar jag bara os i hästhoppning. Ska heja på farfar (casall) och Rolf Göran. Och svenska laget också såklart!


Shoppa

På väg till Mora för att shoppa loss :)


Klart!

13 timmars jobb idag. Men nu är jag ledig 2 dagar. Får se vad vi ska hitta på för roligt under dessa dagar :) ska bli skönt att få vara med familjen bara. Mina älskade, underbara barn. Mamma älskar er så enormt mycket.


Bärplockning

Efter att ha varit ute och plockat blåbär, hallon och smultron så gjorde vi en paj :) smaskens!


Fredagsmys och nytt i vardagsrummet.

Vi har haft fredagsmys här hemma i stugan. Chips, filmen Bolt och tända ljus. Jätte mysigt :) dock fick Leya nöja sig med att leka med pringles locket. Alla tre somnade som stockar vid 21:30. En sovmorgon hade suttit fint faktiskt. Zzzz Vi har fixat fint vardagsrummet. Ny ( rättare sagt uråldrig) hylla som vi målade vit och hängde upp brevid "myshörnan" och sen ett nytt vardagsrums bord som Linus snickrat och målat själv. Såå jävla snyggt och passar så bra in här inne. Imorgon är jag ledig. Älskar mitt jobb men skönt att vara hemma då jag trädde barnen så lite. 13 timmars pass oftast.. De är jobbigt att sakna familjen. Imorgon ska vi fortsätta fixa och måla inne, jag ska ta hand om hästen och sen (om vädret tillåter) ska vi packa matsäck och tillbringa eftermiddagen i svampskogen :) gula kantareller är mums!


Bok

Jag som aldrig har kunnat haft ro till att läsa böcker har faktiskt fastnat för en bok. Såå spännande! Men ett glas vin i ena handen och boken i andra sätter jag mig med glädje i soffan och läser resten av kvällen. Jag hoppas att vinet botar min envisa huvudvärk också. Kanske 2-3 glas kanske gör tricket? De återstår att se ;)


Fixar och trixar ;)

Har hittat tillbaka glädje med huset. Nu SKA det bli fint i detta hus!


Ny hylla

I köket :)


God mat och god drink.

Ha en bra kväll allihopa!


Panik

Vaknade imorse i ren panik. Tryck över bröstet och kände att jag inte kunde andas. Vet ni varför? Jo, låg och tänkte/drömde om hur fan jag skulle hinna med allt jag vill och måste på min lediga dag. Panik? Ja faktiskt! Trots men går upp tidigt så räcker inte dagens timmar till. Jag vill hinna med tvätt och städning, leka med barnen, ta med barnen till lekplats, sköta om hästen, vila mig själv i soffan, gå igenom barnens garderober, handla och gå på orsa yran. Så, vilka av alla dessa omenet ska jag hinna med utan att bli allt för trött? En ledig dag.. Ska man inte passa på att vila och bara ha det bra då? Ska försöka få ihop de :) Jag har iaf fixat med tvätt, gjort klart i stallet, lekt med barnen vid terräng banan på ridklubben, gjort lunch och nu ligger jag i soffan. En del saker är iaf strukna från listan. Imorgon blir det 13 timmars pass igen...


RSS 2.0