Onsdag

Sebastian hade en jätte bra dag igår. Tur hade vi med vädret också :) Vi var ute hela eftermiddagen. Åt grillat och åt tårta på altanen. Sebastian fick en ny cykel av min mamma och bror så det cyklade han mest hela tiden efter han fick den. Kusin Filip hade också med sin hit så dom cyklade varv efter varv runt huset.
Kalaset var slut vid 19-20 tiden. Barnen var jätte trötta men Filip ville sova här och de fick han såklart.
DOm satt uppe på Sebastians rum och spelade x-box till 22 på kvällen.

Dagen idag har gått riktigt fort. Vi har gjort saker mest hela tiden. På morgonen så spelade pojkarna x-box och lekte i väntan på att regnet skulle ge sig.. Men icke. Vid 11 hade som gett upp så vi kläde på oss regnkläderna och begav oss ut i spöregnet. Sebastian ville så gärna cykla på sin nya cykel trots det tråkiga vädret.
Så dom cyklade och vi lekte björnen sover. Dom tyckte det var kul.. jag tyckte det var mindre kul att ligga i det blöta gräset och leka :P
Efter nån timme ute gick vi in och Marwin, Sebastian och Filip tog ett varmtbad medans jag gräddade pannkakor.
De lekte lite inne sen igen och efter ett tag skulle de ut och leka igen. som tur var så hade det slutat regna. Barnen var hel säker att det var pga soldansen dom gjorde tidigare på dagen ;)


Pojkarna dansar soldansen :)


Ett varmt och skönt bad.. :P


Leya i sin fina Molo body.

Vid 17 åkte vi till Bergets gympa sal och lekte loss. De vart hinderbana, gladiatorerna och höjdhopp.
Svettiga och nöjda en timme senare åkte vi och köpte oss en pizza. för ungefär en halvtimme hämtade Zandra Filip och våra barn har gått och lagt sig.









JAG ÄR HELT SLUT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0